Ecovital

productes ecovital_farmàcies ecoceutics

Ecovital és la línia de complements alimentosos de farmàcies ecoceutics

Aquí trobaràs una gamma de comprimits/càpsules a base de plantes de venda exclusiva a farmàcies ecoceutics.

Els complements alimentosos poden ser una opció molt bona per la prevenció de moltes malalties, per evitar l’envelliment del cos, per proporcionar a l’organisme substàncies o nutrients necessaris que pot ser que no s’estiguin incloent dins de la nostra dieta normal.

Una aportació extra d’antioxidants, vitamines i altres nutrients pot ser necessària per la nostra salut i benestar. Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. És important tenir una dieta variada i equilibrada i una vida saludable.

Descobreix tota la gamma de complements alimentosos que t’oferim des de farmàcies ecoceutics!

 

Ecovital articulacions

60 comprimits

Ecovital articulacionsEls problemes de les articulacions suposen una de les principals causes de malestar en persones d’edat avançada. A mida que envellim, el calci s’uneix cada vegada pitjor al nostre sistema ossi i els nostres ossos es tornen més fràgils. Succeeix el mateix amb les persones que practiquen esport ja que les seves articulacions estan sotmeses contínuament a un gran estrès mecànic, causant dolors articulars.

El sistema osteomuscular està constituït per diferents estructures anatòmiques que actuen de forma coordinada per protegir i oferir suport estructural als teixits tous i fonamentalment per permetre el desplaçament. A més a més, té altres funcions rellevants com la participació en el metabolisme general i el dipòsit de minerals com el calci o el fòsfor que intervé en diferents activitats de l’organisme. Entre el seus components destaquen els ossos i les articulacions, que en conjunt constitueixen l’esquelet i els músculs capaços de moure els diferents segments corporals.

Ecovital articulacions és un complement alimentós, a base de sulfats de glucosamina i condroitina, MSM, bambú, zinc i minerals, que ajuda al benestar de les articulacions i a la remineralització del cartílag. Ecovital articulacions afavoreix la regeneració del teixit connectiu de les articulacions. Ecovital articulacions està recomanat per a la prevenció de problemes articulars a partir de 40 anys i per a persones que practiquen esport ja que ajuda a reduir la inflamació i el dolor de les articulacions de forma natural.

Posologia:

 • Prendre 2 comprimits d’Ecovital articulacions al dia. Es recomana ingerir els comprimits amb els àpats.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Ecovital calmant

60 càpsules

Ecovital calmantMoltes persones pateixen d’insomni nocturn, ja sigui per situacions de molt d’estrès a la feina, per exàmens o per complicacions rutinàries. Arrel d’aquesta inquietud mental pateixen una sensació continua de nerviosisme que les manté despertes durant tota la nit.

Ecovital calmant és un complement alimentós preparat específicament per gestionar diferents condicions que poden alterar l’equilibri de l’organisme com per exemple, l’estrès-ansietat, la menopausa o l’insomni. Cal destacar que algunes d’aquestes situacions poden acabar formant un cercle viciós, per exemple, la menopausa pot provocar insomni, l’insomni estrès i l’estrès, a la vegada, afavoreix la falta de son.

Ecovital calmant és un complement alimentós compost per la barreja de tres plantes naturals: La Valeriana ajuda a mantenir la relaxació mental i física i el benestar. En cas d’irritabilitat ajuda a suportar amb calma l’estrès. A més a més, ajuda a promoure la son d’inici i a mantenir una son natural durant la nit. La Passiflora ajuda a induir la son i el descans tranquil. La Rosella de Califòrnia ajuda en casos d’insomni i ansietat nerviosa alterada. Contribueix a la relaxació òptima i millora la qualitat de la son natural i ajuda a suportar amb calma l’estrès.

La combinació d’aquestes 3 plantes medicinals (valeriana, passiflora, rosella de califòrnia), amb quantitats perfectament equilibrades, ajuden a optimitzar els beneficis de cada component exercint així un efecte tranquil·litzador superior. Ecovital calmant potencia les seves propietats contribuint també a la reducció de molèsties digestives i musculars associades a la tensió nerviosa. Ecovital calmant no produeix ni dependència ni tolerància.

Ecovital calmant és el complement ideal per aquells moments en que necessitem relaxar una mica el ritme del nostre dia a dia, calmar els nervis i l’ansietat diürna, afavorir la conciliació de la son o ajudar a relaxar la musculatura llisa.

Posologia:

 • Per ajudar a alleujar el nerviosisme, prendre 1 càpsula d’Ecovital calmant 3 cops al dia (30 minuts abans dels àpats) juntament amb un got d’aigua.
 • Per ajudar a alleujar l’insomni, prendre 1 o 2 càpsules d’Ecovital calmant abans d’anar a dormir juntament amb un got d’aigua.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Ecovital magnesi

60 comprimits

Ecovital magnesiEl magnesi té moltes propietats beneficioses per el nostre organisme: recarrega la nostra energia, reforça el nostre sistema nerviós, contribueix a la síntesis de proteïnes essencials i ajuda a mantenir en bon estat els nostres ossos i dents. El magnesi es troba en la part tova del teixit ossi i ajuda a fixar el calci i el fòsfor als ossos reduït el risc de formació de depòsits de calci. Però, el fonamental, és que el magnesi és una substància imprescindible per poder seguir el nostre dia a dia amb el màxim d’energia.

El sistema osteomuscular està constituït per diferents estructures anatòmiques que actuen de forma coordinada per protegir i oferir suport estructural en els teixits tous i per permetre el desplaçament. A més a més, té altres funcions importants com la participació en el metabolisme general i el dipòsit de minerals com el calci o fòsfor que intervenen en diferents activitats de l’organisme. Entre els seus components destaquen els ossos i les articulacions, que en conjunt constitueixen l’esquelet, i els músculs capaços de moure diferents segments corporals.

Ecovital magnesi és un complement alimentós a base de 6 sals de magnesi, d’origen natural combinades amb Vitamina B6 i taurina. Per tant, Ecovital magnesi ajuda a la correcta absorció de magnesi al nostre organisme.

Els comprimits d’Ecovital magnesi estan recomanats: per complementar les dietes pobres en magnesi, col·laborar en l’aportació de magnesi en persones amb elevada activitat mental, ajudar a l’activitat neuromuscular i afavorir l’aportació de magnesi a esportistes.

Posologia:

 • Prendre 2 o 3 comprimits d’Ecovital magnesi al dia. Es recomana ingerir els comprimits pel matí i per la tarda, abans dels àpats i amb un got d’aigua.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Ecovital respitus

350 ml

Ecovital respitusCada any solen aparèixer els típics dolors i irritacions a la gola. Ecovital respitus protegeix la mucosa i calma la tos tant d’adults com de nens (+4).

Ecovital respitus crea una pel·lícula amb “efecte barrera” que calma la tos protegint les vies respiratòries. Està especialment formulat per realitzar una acció antisèptica, antiespasmòdica i expectorant que afavoreix que recuperis el benestar de les teves vies respiratòries.

Ecovital respitus és un complement alimentós a base de substàncies vegetals com el pi, la farigola, l’eucaliptus entre d’altres que t’ajudaran a suavitzar les vies respiratòries i frenar els atacs de tos.

Aquest xarop està recomanat per afeccions respiratòries amb mucositat i tos, afeccions a la faringe i refredats.

Un xarop per la tos que és útil en cas de tos seca o productiva i que actua calmant la irritació, protegint la mucosa i afavorint l’eliminació de la mucositat.

Posologia:

 • Adults: prendre una cullerada sopera (8 ml) d’Ecovital respitus tres cops al dia.
 • Nens (majors de 4 anys): una cullera petita de cafè (4 ml) d’Ecovital respitus tres cops al dia.

* No apte per a pacients diabètics pel seu contingut en glucosa.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Ecovital sistema digestiu infantil

15 comprimits masticables

Ecovital sistema digestiu infantilLa flora intestinal dels nens és especialment delicada perquè encara està en procés de formació. Per això, els més menuts són propensos a patir desajustos de la flora intestinal i necessiten major atenció per prevenir certes molèsties.

El correcte equilibri del sistema digestiu és de vital importància per l’absorció adequada dels nutrients que provenen dels aliments. A més a més, el benestar digestiu impedeix el desenvolupament de certes malalties i molèsties gastrointestinals. Portar una dieta sana i equilibrada i prendre determinats complements alimentosos poden ajudar a mantenir el benestar digestiu, ja que d’aquesta manera s’afavoreix un correcte equilibri del pH intestinal i, per tant, de la flora bacteriana. En aquest sentit, cal destacar que la flora intestinal juga un paper important en el manteniment de la salut.

Ecovital sistema digestiu infantil és un complement alimentós a base de tres tipus de probiòtics que contenen tres ceps bacterians d’origen humà resistents al pH de l’estómac que ajuden a regenerar la flora intestinal beneficiosa i a reforçar les defenses. Els probiòtics d’Ecovital sistema digestiu tenen un agradable sabor a vainilla que facilita que els nens els prenguin.

Ecovital sistema digestiu infantil està recomanat per ajudar a millor el trànsit intestinal, per equilibrar la flora intestinal, pel restrenyiment, per les infeccions d’orina, candidiasis i per ajudar a evitar futures infeccions i problemes intestinals. A més a més, és molt útil en viatges i desplaçament.

Posologia:

 • Prendre 1 comprimit al dia d’Ecovital sistema digestiu infantil. Es recomana ingerir els comprimits amb els àpats.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Ecovital sistema digestiu

15 o 30 comprimits masticables

Ecovital sistema digestiuLa flora intestinal conté bactèries beneficioses per el nostre organisme que tenen que trobar-se en equilibri perquè el cos funcioni correctament. La ingesta d’antibiòtics, l’estrès o una mala alimentació poden alterar aquesta flora, fent necessari aquests probiòtics per la flora intestinal.

El correcte equilibri del sistema digestiu és de vital importància per l’absorció adequada dels nutrients que provenen dels aliments. A més a més, el benestar digestiu impedeix el desenvolupament de certes malalties i molèsties gastrointestinals. Portar una dieta sana i equilibrada i prendre determinats complements alimentosos pot ajudar a mantenir el benestar digestiu, ja que d’aquesta forma s’afavoreix un correcte equilibri del pH intestinal i per tant, de la flora bacteriana. En aquest sentit cal destacar que la flora intestinal juga un paper important en el manteniment de la salut.

Aquests comprimits masticables ajuden a repoblar els microorganismes que habiten en el nostre intestí. Per tant, Ecovital sistema digestiu és un complement alimentós que conté tres tipus de probiòtics que ajuden al manteniment de la salut intestinal.

Els probiòtics per la flora intestinal d’Ecovital sistema digestiu estan recomanats per millorar el trànsit intestinal, infeccions d’orina, candidiasis, diarrea i restrenyiment. Els probiòtics ajuden a augmentar les defenses, a repoblar la flora intestinal destruïda pels microorganismes perillosos i antibiòtics, causants dels desequilibris, i solucionar els problemes digestius. A més, són molt útils per viatges i desplaçament.

Posologia:

 • Prendre 1 comprimit d’Ecovital sistema digestiu al dia. Es recomana ingerir el comprimit amb els àpats.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Ecovital tenscol

30 comprimits

Ecovital tenscolRecents estudis han demostrat que l’all pot proporcionar una sèrie de beneficis pel nostre organisme a nivell cardiovascular i ajudar a disminuir els nivells de colesterol o hipertensió arterial i que són, per tant, de gran ajuda per a les persones. Ecovital tenscol és un complement alimentós a base d’extracte d’all envellit procedent dels bulbs cultivats orgànicament. Aquests bulbs són envellits en un procés únic per eliminar l’olor i extreure’n els components beneficiosos. L’extracte d’all envellit també estimula les defenses.

El sistema cardiovascular és el responsable del transport de la sang entre el cor i els teixits i viceversa. Gràcies a aquest transport, que es realitza a través de les arteries, venes i capil·lars, les substàncies necessàries per el funcionament correcte de l’organisme poden arribar al seu destí. No obstant, existeixen molts altres factors de risc que poden dificultar el seu funcionament. De fet, segons la OMS, les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort a nivell mundial.

Ecovital tenscol és un complement alimentós, a base d’all envellit, cel·lulosa, estearat de magnesi i silici d’origen vegetal amb grans beneficis pel nostre organisme com a resultat de l’exclusiu procés d’envelliment de l’all que, a més a més, no repeteix, no té olor i no produeix acidesa. Els comprimits d’Ecovital tenscol ajuden a tenir una bona digestió, a prevenir inflamacions estomacals i intestinals. Gràcies a les propietats de l’all maximitzades, prevé malalties cardiovasculars. És apte per vegetarians i celíacs ja que està exempt de gluten i lactosa.

Posologia:

 • Prendre 1 comprimit d’Ecovital tenscol al dia. Es recomana ingerir els comprimits amb els àpats.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.


Ecovital vitamina C

30 comprimits

Ecovital vitamina CLa vitamina C ens ajuda a fer més resistent l’organisme a través de l’enfortiment de les defenses. Aquesta vitamina es troba concentrada en algunes fruites com el kiwi, la taronja, la mandarina o la llimona… però desgraciadament a moltes persones ens costa menjar aquests aliments. Una solució és proporcionar aquesta aportació de vitamina C amb Ecovital vitamina C.

Ecovital vitamina C és un complement alimentós a base de vitamina C, extracte de té verd i bioperina. La vitamina C intervé en el funcionament normal del sistema immunitari, contribueix a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu (envelliment) i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. La bioperina ajuda a facilitar l’absorció intestinal afavorint la biodisponibilitat.

Ecovital vitamina C està recomanat per persones que tenen un dèficit de vitamina C perquè ajuda a la millor absorció del ferro, contribueix al bon funcionament del sistema immunitari i disminueix el cansament.

Ecovital vitamina C també s’aconsella per situacions quotidianes com poden ser èpoques de més feina, períodes d’estrès i/o cansament o pels mesos més freds. A més a més, Ecovital vitamina C és un complement alimentós molt beneficiós per a persones esportistes ja que contraresta l’efecte oxidatiu de l’esport.

Posologia:

 • Prendre 1 comprimit d’Ecovital vitamina C al dia. Es recomana ingerir els comprimits fora dels àpats.

Observacions:

 • Els complements alimentosos no són substituts d’una dieta equilibrada. Es recomana una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.