Herbetes ecoceutics

ecoceutics-bodego-herbetes_1140x646

Les herbetes ecoceutics són els remeis tradicionals de farmàcies ecoceutics

Recordes els teus avis agafant una tassa amb les dues mans? L’escalfor i l’aroma que omplia tota la sala? Una sensació de benestar, calma i relaxació, veritat?

i… coneixes herbetes ecoceutics? La millor selecció de plantes i barreges naturals per a infusions. De primera qualitat, han estat seleccionades amb molta cura per ajudar-te a millorar el teu benestar.

Trobaràs les herbetes ecoceutics únicament a la teva farmàcia ecoceutics.

A farmàcies ecoceutics t’orientarem de manera personalitzada per tal de que puguis endur-te a casa els remeis tradicionals que necessites.

Descobreix quins remeis tradicionals tenim preparats per a tu!

Infuslim

50 gr

Infuslim

L’efecte depuratiu d’Infuslim t’ajudarà a depurar l’organisme de toxines i líquids acumulats que et perjudiquen i afecten a la teva figura.

Infuslim és una infusió per ajudar a mantenir la línia, controlar la gana, incrementar l’eliminació de líquids i facilitar la digestió. Infuslim és una infusió composta per 3 plantes naturals:

 • El taronger s’empra pel tractament de sobrepès i obesitat ja que presenta efectes termogènics i supressors de la gana. El secret del seu efecte es troba en l’activitat sinèrgica dels seus components (nitrogenats com la sinefrina, metil tiramina, hordenina…).
 • El te verd que conté cafeïna, estimula el sistema nerviós central. Augmenta l’estat de vigília i la capacitat de realitzar esforç físic. Produeix estimulació cardíaca, vasodilatació perifèrica i vasoconstricció a nivell cranial. Estimula la musculatura esquelètica i el centre de la respiració. Augmenta la secreció gàstrica i la diüresis. A més a més, és antioxidant i és capaç de produir sensació de relaxació.
 • La carxofa té propietats que faciliten les digestions, regulant la secreció de bilis, els nivells de colesterol i triglicèrids així com reduint el nivell de sucre en sang i afavorint l’eliminació de líquids de l’organisme. A més a més, gràcies als seus beneficis pel sistema digestiu, ofereix un efecte laxant suau regulant de forma natural l’estrenyiment.

Posologia:

 • Prendre una o dues cullerades de postres de la barreja d’herbetes Infuslim en infusió dues o tres vegades al dia.*Conté cafeïna.

Infucalm

50 gr

Infucalm width=

Infucalm ajuda a disminuir l’ansietat, alleujar els símptomes d’estrès mental, conciliar el son i els malestars gastrointestinals relacionats amb l’ansietat i el nerviosisme. Infucalm és una infusió composta per 3 plantes naturals:

 • La passiflora, que té propietats ansiolítiques i espasmolítiques. Alleuja els símptomes lleus d’estrès mental i ajuda a conciliar el son. La passiflora està indicada en casos de intranquil·litat, inquietud i irritabilitat, amb dificultat per conciliar el son.
 • La melissa està recomanada per alleujar els símptomes de l’estrès mental i per facilitar el son. De la mateixa manera s’utilitza per trastorns digestius lleus, per la distensió abdominal i flatulència.
 • L’espí blanc està destinat a combatre la hipertensió, l’estrès o els problemes coronaris. Sobretot, podem destacar la seva acció cardiovascular, ja que actua com hipotensor (reduint la tensió arterial) i millora la circulació sanguínia, ja que ajuda al cor a bombejar la sang amb més força.

Posologia:

 • Prendre una o dues cullerades de postres de barreja d’herbetes Infucalm en infusió tres vegades al dia.*Pot causar somnolència i afectar la capacitat per conduir o utilitzar maquinària.

Infuarti

50 gr

Infuarti

L’artritis és una malaltia on es troben afectades no només les articulacions del cos sinó tots els elements que participen en el moviment corporal com els músculs, ossos i tendons. Quan s’inflamen les articulacions o els tendons tenim un cas d’artritis.

Infuarti ajuda a mantenir l’estructura de les articulacions així com alleujar els dolors articulars. Infuarti està composada per la barreja de 3 plantes naturals:

 • La dent de lleó tradicionalment recomanada per l’artritis, el reumatisme i per altres trastorns crònics de les articulacions. És un potent diürètic que durant segles s’ha utilitzat per estimular i purificar els ronyons. Al contrari d’altres diürètics, no disminueix els nivells de potassi en el cos.
 • La cua de cavall és un diürètic suau que a més a més, s’ha considerat tradicionalment cicatritzant i re-mineralitzant. Alguns autors afirmen que els components contribueixen a mantenir l’estructura de la substància fonamental del teixit conjuntiu (col·lagen) i que interacciona amb el metabolisme dels fosfats i del calci.
 • L’herpagòfit és una planta amb propietats antiinflamatòries i analgèsiques, útils per l’alleujament dels dolors articulars. Varis estudis clínics demostren la seva efectivitat en el tractament de dolors relacionats amb l’artrosi, osteoartritis, fibromiàlgia, lumbàlgia crònica i altres afeccions osteoarticulars d’origen reumàtic o no reumàtic.

Posologia:

 • Prendre una o dues cullerades de postres de la barreja d’herbetes Infuarti en infusió tres vegades al dia.

Infugast

50 gr

Infugast

Infugast és una barreja de plantes naturals que t’ajudarà a millorar el confort gastrointestinal en situacions lleus d’espasmes, distensió abdominal i/o flatulència.

Infugast conté una barreja de 3 plantes naturals: milfulles, fonoll i anís verd.

 • La milfulles és digestiva i antiinflamatòria, ajuda a millorar el confort gastrointestinal, sobretot després de menjars copiosos.
 • El fonoll posseeix propietats espasmolítiques, carminatives i antiinflamatòries; ajuda a millorar la distensió abdominal i/o les flatulències.
 • L’anís verd posseeix propietats digestives, espasmolítiques i carminatives.

Posologia:

 • Prendre una o dues cullerades de postres de barreja d’herbetes Infugast en infusió fins a tres vegades al dia.

Infutransit

50 gr

Infutransit

Infutransit és una barreja de plantes naturals que t’ajudarà a mantenir la regularitat intestinal. Millora el restrenyiment ocasional i el restrenyiment del viatger.

Infutransit conté una barreja de 2 plantes naturals: la malva i el sen.

 • La malva és emol·lient, antiinflamatòria i ajuda a estimular la protecció de la mucosa digestiva.
 • El sen és un laxant estimulant, que ajuda a mantenir el trànsit intestinal i a millorar el restrenyiment ocasional.

Posologia:

 • Prendre una o dues cullerades de postres de la barreja d’herbetes Infutransit en infusió una vegada al dia.

Infuhepat

50 gr

Infuhepat és una infusió amb acció hepatoprotectora que ajuda a controlar els nivells de glucosa i colesterol, a millorar la funció digestiva i a disminuir la sensació d’inflor i flatulència. Infuhepat conté una barreja de 3 plantes naturals:

 • La card marià realitza una acció antioxidant, antiinflamatòria i antial·lèrgica. Estudis clínics confirmen la seva eficàcia en pacients amb trastorns gastrointestinals; redueix el meteorisme i alleuja la sensació de tensió i flatulència en el tub digestiu.
 • La carxofa aporta una completa ajuda pel funcionament del sistema digestiu. Les fulles de la carxofa contenen múltiples components actius que actuen conjuntament. Les seves propietats faciliten les digestions, regulant la secreció de bilis, els nivells de colesterol i triglicèrids, reduint el nivell de sucre de la sang i afavorint l’eliminació de líquids de l’organisme. A més a més, gràcies als seus beneficis pel sistema digestiu, ofereix un efecte laxant suau regulant de forma natural l’estrenyiment.
 • El boldo és utilitzat per indigestions eventuals. L’efecte protector de la boldina sobre el fetge és purificador, ja que augmenta la producció de bilis i afavoreix la seva expulsió amb molta facilitat.

Posologia:

 • Prendre dues cullerades de postres de la barreja d’herbetes Infuhepat en infusió dues vegades al dia.

Infusterol

50 gr

Infusterol

Infusterol t’ajudarà a disminuir els nivells de triglicèrids i colesterol. A més a més, conté flavonoides que impedeixen la generació de radicals lliures. Aquestes propietats antioxidants prevenen l’oxidació del colesterol LDL o colesterol “dolent”, una de les causes de la formació de la placa d’ateroma que obstrueix les artèries.

Infusterol conté una barreja de 3 plantes naturals: te vermell, taronger i espí blanc.

 • El te vermell prové de la cultura mil·lenària xinesa i pot ser un bon aliat en dietes de control de pes, en l’eliminació de líquids, greixos i toxines. A més a més, augmenta la resistència als paràsits intestinals i ajuda a disminuir els nivells de colesterol.
 • El taronger s’utilitza pel tractament de sobrepès i l’obesitat degut a la presència de components que presenten efectes davant la sensació de gana.
 • L’espí blanc és una planta amb efecte cardiotònic, vasodilatador coronari, hipotensor lleuger, diürètic, antiespasmòdic, sedant del sistema nerviós i que posseeix una potent activitat antioxidant. Totes aquestes propietats fan que aquest extracte sigui de gran ajuda pels casos en els que és convenient baixar els nivell de tensió i relaxar-se.

Posologia:

 • Prendre una cullerada de postres de la barreja de les herbetes Infusterol en infusió dues o tres vegades al dia, després dels àpats principals.*Conté cafeïna.

Infurena

50 gr

Ifurena

Infurena és una barreja de plantes naturals que t’ajudaran a afavorir l’eliminació urinària de líquids, a prevenir la formació de litiasis renals i a millorar la retenció de líquids.

Infurena conté una barreja de 2 plantes naturals: cua de cavall i estigmes de blat de moro.

 • La cua de cavall és un diürètic suau que a més a més, s’ha considerat tradicionalment, cicatritzant i re-mineralitzant. Alguns autors afirmen que els components contribueixen a mantenir l’estructura de la substància fonamental del teixit conjuntiu (col·lagen) i que interacciona amb el metabolisme dels fosfats i del calci.
 • Els estigmes del blat de moro afavoreixen l’eliminació de líquids en cas d’infeccions urinàries i prevé la formació de litiasis renals.

Posologia:

 • Prendre una cullerada sopera de la barreja d’herbetes Infurena en infusió dues vegades la dia.

Infutos

50 gr

Infutos

Infutos està indicat pel tractament simptomàtic de la irritació oral o faríngia associada a la tos seca i com expectorant de la tos associada al refredat. Infutos conté la barreja de 3 plantes naturals:

 • L’eucaliptus posseeix excel·lents propietats balsàmiques i sudorífiques. A més a més, és un antisèptic de les vies respiratòries i urinàries.
 • La farigola és una planta que ens permet preparar una infusió antitussiva per alleujar les molèsties del mal de coll. Gràcies a les seves propietats expectorants i antiespasmòdiques exerceix un efecte relaxant del múscul bronquial i afavoreix l’expulsió de secrecions perjudicials.
 • El malví amb propietats demulcents, cobreix la mucosa protegint-la de les inflamacions locals, reduint la irritació, la tos i afavorint la rehidratació.

Gràcies a les propietats balsàmiques i mucolítiques, les vies respiratòries s’alliberen millorant el nostre benestar i alleujant les nostres molèsties. Infutos és la infusió perfecte per quan es agafa un refredat d’imprevist i comencem a partir símptomes com tos, mucositat, irritació a la gola, febre i esternuts.

Posologia:

 • Prendre una cullerada de postres de la barreja d’herbetes Infutos en infusió dues o tres vegades al dia, després dels àpats principals.

Eucaliptus

40 gr

Eucaliptus

Ecoceutics Eucaliptus és una infusió natural que posseeix excel·lents propietats balsàmiques i sudorífiques. A més a més, és un antisèptic de les vies respiratòries i urinàries. És el producte perfecte per aquells dies de tardor i hivern on agafem un refredat d’imprevist i comencem a partir símptomes com la tos, mucositat, irritació al coll, febre i esternuts.

Gràcies a les propietats balsàmiques i mucolítiques de l’eucaliptus, les vies respiratòries s’alliberen millorant el nostre benestar i alleujant les molèsties.

Posologia:

 • Pel tractament de les afeccions de les vies respiratòries es recomana la inhalació dels vapors de la cocció o infusió.
 • Per tractar les afeccions de l’aparell urinari es recomana fer banys de seient.

Dosificació:

 • Per inhalacions (afeccions respiratòries) o banyes de seient (afeccions urinàries), bullir de 15 a 20 gr de fulles d’eucaliptus fins la seva ebullició; realitzar banys de vapor durant 10 ó 15 minuts, una o dues vegades al dia. Es recomana realitzar els banys de seient durant aproximadament 10 minuts.
 • En infusió, prendre una cullerada sopera per tassa (aproximadament tres grams de fulles) bullir un minut, deixar infondre durant 10 minuts i prendre de 2 a 3 tasses al dia.

Farigola

40 gr

Farigola

La farigola és un gran antisèptic de les vies digestives i respiratòries, expectorant i antiespasmòdic. A més a més, és útil per les infeccions intestinals i pel tractament de la gastritis, per tant, es poden fer infusions per les flatulències. També serveix per combatre bronquitis i la tos associada al refredat, a més a més, és mucolítica.

Ecoceutics Farigola ajuda a mantenir les defenses de l’organisme òptimes, essent un perfecte aliat del sistema immunològic.

Posologia:

 • Col·locar en una tetera d’aigua bullint, una cullera de postres de farigola. Deixar reposar durant 5 minuts i abocar la infusió a una tassa. Beure la infusió després dels àpats dues o tres vegades al dia.

Farigola

40 gr

Camamilla Dolça

La farigola és un gran antisèptic de les vies digestives i respiratòries, expectorant i antiespasmòdic. A més a més, és útil per les infeccions intestinals i pel tractament de la gastritis, per tant, es poden fer infusions per les flatulències. També serveix per combatre bronquitis i la tos associada al refredat, a més a més, és mucolítica.

Ecoceutics Farigola ajuda a mantenir les defenses de l’organisme òptimes, essent un perfecte aliat del sistema immunològic.

Posologia:

 • Col·locar en una tetera d’aigua bullint, una cullera de postres de farigola. Deixar reposar durant 5 minuts i abocar la infusió a una tassa. Beure la infusió després dels àpats dues o tres vegades al dia.