Busques la solució idònia per la teva pell? Vols que llueixi sana? No ens enganyarem, no és fàcil aconseguir que la nostra pell llueixi sana, sucosa i suau. La televisió s’ocupa de mostrar-te tot el ventall de rostres perfectes i les marques cosmètiques de prometre’t un cutis impecable.  Ho has provat tot i ja no saps què fer? Deixa que et proposem una alternativa…

Hauries de saber que la genètica de cadascú juga un paper molt important i aquesta no hi entén de tractaments, la genètica és la que és i, de moment, no la podem modificar. Tanmateix, no hi juga un paper definitiu. A més a més, l’aparença de la nostra pell, moltes vegades, no fa res més que mostrar a l’exterior el que l’interior sent, per tant, el nostre ritme de vida, l’estrès, l’alimentació i els nostres hàbits higiènics reflecteixen l’estat de la nostra pell. Estarem d’acord en que la genètica no la podem adaptar als nostres desitjos però… no creus que podries treballar millor la teva part interna per millorar-ne l’externa? Sigui com sigui, haurem d’intentar exprimir la genètica fins aconseguir que la nostra pell estigui en el punt més àlgid del que aquesta ens permet. Ens hi posem?

Són moltes les persones que utilitzen el mateix producte cosmètic durant tot l’any perquè els hi agrada la sensació, l’olor o bé els seus efectes però la realitat és que dins del mateix any, les necessitats de la pell van adaptant-se a les diferents estacions així com a la nostra dieta, febres o estrès. Per tant, hem d’anar adaptant-nos a les necessitats de cada moment amb un cosmètic específic.

Seria un veritable luxe poder disposar de la crema perfecta per cada persona i per cada moment de l’any, no? Fa un temps, aquesta suposició era impensable però ara, de la mà de IOMA PARIS, arriba MA CRÈME a les farmàcies amb molta força, demostrant els efectes avantatjosos de la seva cosmètica.  Com que cada pell és diferent, a farmàcies ecoceutics hem decidit apostar per IOMA PARIS i per això, ara, a les nostres farmàcies oferimcremes específiques per pells i persones, és a dir, 100% personalitzades.

Com ho fem? Tenim a la nostra disposició la millor tecnologia per mesurar tots els atributs que la pell comporta. En funció de l’anàlisi que s’obtingui de la pell, creem un producte únic per cobrir les teves necessitats de cada una de les persones que ens visiten. Un cop s’acaba el tractament, d’una duració aproximada de 4 mesos, tornem a analitzar la pell per valorar-ne el seu estat i les seves carències, tant noves com adquirides, per reajustar els principis actius i/o les quantitats d’actius per  formular de nou el tractament.

MA CRÈME de IOMA PARIS, de venda exclusiva a farmàcies ecoceutics a Catalunya, brinda a la teva pell el plaer de la personalització. Des de farmàcies ecoceutics, creiem que el veritable plaer és veure i demostrar els efectes que tenen sobre nosaltres les fórmules personalitzades.

A moltes de les farmàcies ecoceutics, hi trobaràs el luxe personalitzat, a l’abast de tots. T’animes a donar-li una oportunitat a MA CRÈME?

Esther Fernández
Dermoconsellera