Qui som


un projecte de
desenvolupament
i gestió de la teva
farmàcia

farmacèutics
com tu!

Farmàcies ecoceutics és una iniciativa creada l’any 1998 per un grup de farmacèutics amb la mateixa visió de la professió. Avui en dia és un projecte format per farmacèutics independents, obert a tots aquells que comparteixin la seva filosofia, i que es vulguin agrupar per fer evolucionar el seu negoci mitjançant la creació d’un model de farmàcia amb imatge i processos compartits, que millori així la seva capacitat competitiva.

Avui som un grup de més de 150 farmàcies que sumem forces i generem economies d’escala, per ajudar a desenvolupar projectes que de manera individual no serien possibles. Tots els avantatges d’una gran empresa portades a les nostres farmàcies, per millorar dia a dia la nostra rendibilitat, la nostra competitivitat i la gestió integral del nostre negoci.

El nostre objectiu és seguir desenvolupant un concepte innovador i en permanent evolució, resistent als canvis d’escenari que pateix constantment el sector, i que ofereixi un servei amb valor diferencial per al client final. Per aconseguir-ho, busquem seguir agrupant titulars d’oficines de farmàcia amb les mateixes inquietuds que nosaltres, i amb valors de professionalitat, col·laboració i compromís.

Els professionals que formen part de l’equip de serveis centrals de farmàcies ecoceutics són una estructura multidisciplinària al servei de les farmàcies. Amb el seu recolzament es pretén aconseguir que el titular assoleixi una gestió avançada de la farmàcia i es beneficiï així de més temps per a dedicar-se al “core business” del seu negoci. Joves professionals preparats i implicats en el projecte, que donen suport amb totes les eines professionals i de gestió que dissenyen per a les farmàcies: MBA, enginyers, farmacèutics, experts en retail, dissenyadors gràfics… Tenen la innovació com a part de la seva identitat i treballen diàriament en el desenvolupament de nous serveis per ajudar a la farmàcia a diferenciar-se i a adaptar-se al client actual.

Si vols més informació  sobre el grup posa’t en contacte amb nosaltres.