FARMACIA ESTER CARNE/

[ CONTACTO ]

Manresa, 6

08270 NAVARCLES

farmaciaestercarne@gmail.com

https://farmaciaestercarne.com/

938276983

Warning: Undefined array key "monday-friday" in /var/www/ecoceutics.com/wp-content/themes/ecoceutics/resources/templates/detail-single-pharmacy.php on line 42

[ NOSOTROS ]

L'equip: Ester Carné: Farmacèutica titular especialista en nutrició i dietètica, dermocosmètica i Flors de Bach. La nostre líder! Judith Masana: Farmacèutica en homeopatía, terapies naturals (aromateràpia, Flors de Bach, fitoteràpia) i dermocosmètica. La rosseta de la farmàcia! Laura Álvarez: Auxiliar de farmàcia. Última en incorporar-se a l'equip amb molta energia i vitalitat. La joveneta de la farmàcia!

[ SERVICIOS ]

El nostre equip treballa per donar servei a diferents nivells per ajudar-vos a cuidar de la vostra salut, garantint benestar i millor qualitat de vida. Us oferim atenció farmacèutica i consells d'alt valor afegit. L'experiència, motivació, dedicació i continua formació fa possible que la farmàcia tingui qualitat en els serveis, productes i assessorament que oferim, sabent que el nostre esforç i vocació es veu recomensat diàriament per la satisfacció dels nostres clients.

  • Cover Picture