FARMACIA MARTA BOSCH/

[ CONTACTO ]

Av. Tarragona, 93-95

17480 ROSES

martabosch@cofgi.org

972458226

Warning: Undefined array key "monday-friday" in /var/www/ecoceutics.com/wp-content/themes/ecoceutics/resources/templates/detail-single-pharmacy.php on line 42

[ HORARIO ]

9:00 h a 13:30 h y de 16:30 h a 20:00 h

9:00 h a 13:30 h

[ NOSOTROS ]

Millorem la salut de les persones del nostre àmbit d'actuació. Des de persones esportistes, famílies amb recents nascuts, persones amb patologies agudes o cròniques, fins a animals de companyia. Amb voluntat emprenedora, posem els nostres coneixements i esforços per millorar la qualitat de vida dels nostres clients. És per això que mensualment realitzem formacions sobre les patologies en tendència i noves formulacions de productes.

[ SERVICIOS ]

Realitzem el servei de tests d'antígens supervisat per un farmacèutic, mesura de pressió arterial, glucosa i colesterol, realitzem SPD (sistemes personalitzats de dosificació), perforació d'orelles per posar arracades i molt més. Consulta'ns. Procurem facilitar-te la vida, podent fer els encàrrecs per WhatsApp, mail o mitjançant la App d'Ecocèutics. A més t'oferim un programa de punts amb aventatges a les teves compres.

  • Cover Picture
  • Picture 4